A nagyobb pártok összefogásáról

 

A jelenlegi állás szerint a Jobbik, az MSZP, a Gyurcsány párt (DK) és a liberális vagy fene tudja pontosan milyen pártok: a Momentum, LMP és a Párbeszéd közös listát állítanak, ezzel akarják a Fideszt kitenni a hatalomból.  Az MSZP az MSZMP utódpártja, ez a párt a rendszerváltás csúfos kudarcának az egyik fő felelőse. A Gyurcsány párt az MSZP-ből szakadt ki. A Jobbik a Magyar Gárda nevű rasszista és zsidógyűlölő szervezetből jött létre; a Jobbik vezetősége az addig szétszóródott kisebb neonáci/fasiszta csoportokból állt össze. Várhatóan ezek lesznek a nagyobb pártok a koalícióban. Két szélsőséges csoport: a volt MSZMP (és annak darabkái) és a (volt?) fasiszták. – A koalíció többi résztvevője még önmagát se tudja karakteresen meghatározni, hogy mit akar, mert az LMP nem liberális bár annak vallja magát, a Momentum 2018-ban az LMP-ről másolta a politikai programját.

Ezeknek a csoportoknak kellene szembenézniük azzal a problémával, hogy a Fidesz a teljes törvénytelenségbe taszította a hazánkat. A harmadik magyar köztársaság (ami 1990-ben jött létre) megbukott. Az az alkotmány, amit 1989-1990-ben módosított a parlament megbukott, a Fidesz-féle új alkotmány (Alaptörvény) törvénytelenül lett elfogadva. Az országunk 1990-től kezdve rablók prédája lett (pl.: MSZP). -> Ki kell kiáltani a 4. magyar köztársaságot, minimalizálni kell a politikai hatalmat, maximalizálni kell az államon belüli nyilvános működést, az állami szakmáknak önkormányzatiságot kell kapniuk és az üzleti életet demokratizálni kell. Erre ez a fasiszta-exkommunista-karaktertelen csoport nem képes. A magyar társadalomnak egyértelmű akaratot kell nyilvánítania. Az ex-kommunista, fasiszta, fél-liberális koalícióból egy hatalmas bukás lesz/lenne kormányon.

Alapvető információ: egy kormányváltásnál nem csak a kormány leváltására érdemes fókuszálni, hanem a kormányváltás utáni időszakra is. Márpedig egy ex-kommunista, fasiszta, fél-liberális koalíció garantálja a totális politikai káoszt.

 

 

A kisebb pártok összefogásáról

A helyzet

A közélet attól lett ilyen mocskos, mert a társadalmunk hatalmas többsége nem hajlandó részt venni benne/politizálni. Így viszont ugyanazt a pár ezer élősködő idiótát / korrupt alakokat / jelenkori besúgókat és a szervezetbűnözés néhány tagját cserélgetik egymás között a felemelkedni vágyó pártok. A kis pártok egyesülése is ebbe az irányba hat. Ezért van az, hogy nem szívesen egyesülünk más kisebb pártokkal, mert ez nem a naggyá válás, hanem az állattá válás alapja.

Matematikai nyelven, ha mi magunkhoz (az 1-hez) hozzáadunk mínusz 10-et, abból nem kettő lesz.

A lényeg, hogy olyan embereket várunk, akik jobb is, ha sosem vettek részt a közéletben. Ebben a szakmában/a pártunkban a „közéleti” tapasztalat a legundorítóbb dolog. Első ránézésre nehezebb útnak tűnik, hogy nem egyesülünk más pártokkal. De az eddigi kis pártok sikertelensége azon alapul, hogy mindig erre a látszólag könnyebb útra léptek rá: egyesültek más pártokkal, átvették mások trolljait, besúgóit, bűnözőit. Ezzel jelentősen nőtt a létszám. Látszólag megerősödtek: de láss csodát, a pártjaik tagságának a nagy része lefizethető, alig páran gondolják komolyan.

A mi pártunk válasza erre, hogy inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl. A politikában az akarat dönt el mindent. Ahol van egy szilárd párt, ahol elvből és nem pénzből politizálnak, az nehezen megbontható és nagyon kevés ember is képes nagyon nagy változást elérni, csak az egységes, közös akarat és kitartás szükséges. A kitartás egy olyan tulajdonság, amit az emberiség mindig sokra értékel. A kitartás tiszteletet ébreszt.

 

A trollkodók, a besúgók, a bűnözők utalják a nyilvánosságot, ők mindent titokban intéznek (név nélkül, arc nélkül).

 

Megoldás egyszerű

A pártunk minden csoportjának az ülését felvesszük kamerára és feltesszük az internetre. A teljes nyilvánosság miatt (tehát a neten futó ülések miatt) nem tudják szabadon szétrombolni a pártunkat. Mivel állami pénzt sem fogadunk el, így a pénz miatt gyülekező közéleti szociopaták se jelennek meg, mert nincs ingyen pénz a pártunkban.

 

 

Megosztom...