Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://szakmaisagpartja.hu.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk; miért gyűjtjük; Kivel osztjuk meg az adatait

A szakmaisagpartja.hu használatával hozzájárul az ebben a közleményben leírt gyakorlatokhoz.

Mivel a weboldal nem egy hatalmas webáruház, nem az a célunk, hogy vásárlói adatokat gyűjtsünk vagy internetezési szokásokban kutassunk, mert ez nem érdekel. Ha adatok kellenek a társadalomról, akkor a KSH-t vagy más szociológusokat kérdezünk meg, nem az internetnyomkodást vizsgáljuk. 

Mivel nem érdekelnek a megtekintők adatai, ezért nem gyűjtjük és nem is adjuk tovább senkinek. Viszont az internet, ha tetszik, hanem, gyűjt adatokat. A bővítmények, amiket a honlapra tettünk, hogy könnyen megosztható legyen a tartalma az oldalnak, hogy biztonságos legyen az oldal stb. – ezek a bővítmények a saját eredeti programozóik számára gyűjthetnek adatokat. Ezt mi nem tudjuk megelőzni, Önök viszont igen. Ha Google Chrome keresőt használnak, akkor a három kis pontot lenyitják jobb felül és ott találnak a lenti képek alapján egy „New incognito window” feliratot, amire ha rákattintanak, akkor egy új ablakot nyitnak meg, ami nem ismeri fel Önöket, nem tárol „sütiket” és ezzel anonim módon használhatják a gépüket.

Szakmaiság és Demokrácia Pártja adatkezelési tájékoztató 1

Szakmaiság és Demokrácia Pártja adatkezelési tájékoztató 2

A reklámokról

Harmadik fél hirdetői és más webhelyekre mutató linkek: A szakmaisagpartja.hu tartalmazhat harmadik felektől származó hirdetéseket, valamint más webhelyekre és alkalmazásokra mutató linkeket. Harmadik fél hirdetési partnerei információkat gyűjthetnek Önről, amikor interakcióba lép a tartalmukkal, hirdetéseikkel és szolgáltatásaikkal. Ezért mi felelősséget nem vállalunk, ez a harmadik fél felelőssége.

Beágyazott tartalom más webhelyekről

Az ezen a webhelyen található cikkek beágyazott tartalmat tartalmazhatnak (például videók, képek stb.). Más webhelyek beágyazott tartalma pontosan ugyanúgy viselkedik, mintha a látogató meglátogatta volna a másik webhelyet.

Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek Önről, használhatnak sütiket, beágyazhatnak további harmadik felek nyomon követését és nyomon követhetik a beágyazott tartalommal való interakciót, főleg ha van fiókja és be van jelentkezve az adott webhelyre.

Megosztások

Egyes személyes adatokkal kapcsolatos adatok szabályzata: ITT ÉRHETŐ EL. Angolul van az előbbi oldal. Ha valaki nem járatos a netes fordításokban, két oldal is tud egész szövegeket lefordítani: https://translate.google.com/ A másik: http://www.webforditas.hu/

Hogyan védjük az adatait

Mi nem gyűjtünk adatokat, csak az internetes programok, ami a saját működésükhöz kell. Ezzel a lehető legminimálisabb adatgyűjtés történik és a fent leírt módon, még ezt is nagyrészt el tudják kerülni.

Milyen harmadik felektől kapunk adatokat

Nem kapunk.

Milyen automatizált döntéshozatalt és / vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal

Nem csinálunk se automatikus se manuális profilozást, az kereskedelmi tevékenységnél érné meg, de ez nem webáruház.

Megosztom...