Trianon és az orosz-ukrán háború - Szakmaiság és Demokrácia Pártja

Trianon és az orosz-ukrán háború

Vannak olyan következtetések, amik a revizionisták számára előjöttek, de még nem tudatosultak. (Revizionisták, akik trianon előtti határokat visszakövetelik)

Az orosz-ukrán háború mire mutat rá a területi visszaköveteléssel kapcsolatban?

  • Nem fognak lemondani a szomszédos országok a területeikről
  • Tehát elméletileg erőszakot kellene alkalmazni velük szemben
  • De Magyarország 10 milliós, a nemzetközi arénában jelentéktelen, úgyhogy az erőszakoskodásban érdemi segítség semelyik országtól nem fog érkezni
  • A szomszédháború rengeteg vérontással és keserűséggel jár
  • A szomszédháború a támadó súlyos bukásával is járhat
  • Ha meghalnak az emberek a szomszédok elleni háborúban, akkor mi marad a hazából? miből áll a haza? elpusztult füstölgő romhalmazból és halottak százezreiből?
  • Magyarországgal szomszédos 7 országban összesen 92 millióan élnek és ebből még 2 milliót sem éri el a magyarok száma. Tehát rengeteg ember ellen küzdenénk
  • A szomszédos 7 ország megsemmisítené Magyarországot, ha bármelyiket megtámadjuk – mindenhol ismerik a nagy Magyarországos fantazmagóriát, mindenki tudja, mire megy ki a játék (mindegyik szomszédos ország vezetősége átlát a szitán, nem túl bonyolult, a magyarok nagy Magyarországos marticákkal az autóikon furikáznak mindenfele)
  • Egy szomszédos ország megtámadása azzal a hatással jár, hogy az ott élő magyarokat a háború megkezdése után súlyosan bántalmazni fogják a helyiek, mert ők lesznek az elsők, akiknek odavághatnak – tehát rendkívül súlyos nemzetiségi konfliktussá válik a szomszédháború

Ezek a következtetések tudat alatt minden nagy Magyarországot követelőzőben létrejöttek az orosz-ukrán háborúval kapcsolatba (mert Oroszország régi, elveszett területeit követeli vissza). – Ezért is van minden ukrán tragédiáról szóló hír alatt 100 meg 100 nevető fej Facebook-on, ezért pártolják több ezren Oroszországot itthon is. Azonosulnak az orosz állásponttal, ami a birodalmát építgeti vissza, „ha nekik joguk van hozzá, akkor nekünk is” elven.

Fantaszták tömege, ahogy az oroszok is. Az oroszok legyőzhetetlennek hitték magukat 2022 előtt, most pedig Észak-Ukrajnából már ki kellett vonulniuk, mert az ukránok elgatyázták őket. Pedig Oroszországé a világ egyik legnagyobb hadserege és az egyik legnagyobb katonai költségvetése. Magyarország, ha minden pénzét fegyverkezésre költi, akkor sem lesz, még a közelében sem az oroszoknak és még a rész „sikernek” sem.

Egy ilyen tiszteletlen lépés a szomszédok irányába lezárhatja a magyar történelmet.

Nagy Magyarország ára

Nagy Magyarország vs valóság,vesszen trianon szöveg ára

Megosztom...