Diktátorok a jelenkorban

Az orosz társadalom egy örök igazsággal néz szembe, azzal, hogy minden zsarnokot meg kell buktatni. Az emberek minél hosszabban várnak, minél jobban belekényelmesednek abba, hogy egy zsarnok uralkodik fölöttük, annál kínkeservesebbé válik az eltávolítása. Vagy, ami még rosszabb, a zsarnokot nem sikerül eltávolítani és nyomorult élete végéig basáskodik a lakosság fölött. Minden zsarnok imádja fényezni az egóját és zsarnokként könnyen megteheti, hogy háborúkba vezeti az országot. Érdemi indok se kell hozzá, hiszen ő a nagyvezér, megteheti, hogy akár indok nélkül is halálba küldi a birkaként viselkedőket.

Ebben az évben nincs mit ünnepelnünk. A magyar társadalom is ugyanezzel az örök igazsággal néz szembe: meg kell buktatni a saját zsarnokunkat. Ráadásul a mi, alja zsarnokunk még az oroszokkal is cimborál. 1848-as forradalmunkat az oroszok verték le. 1815-ben a „Szent Szövetség” keretében megegyezett az akkori Poroszország, Oroszország és Ausztria, hogy segítenek egymásnak leverni a lázadásokat, ezzel fenntartani Európában a diktatórikus rendszereket.

Szent Szövetség tagjai diktatúrák fenntartása március 15

A „Szent Szövetség” területe

A hazai zsarnokunk orosz barátja, épp egy nemzeti felkelést próbál elfojtani a szomszédunkban. A nyakunkon ülő cinikus diktátor pedig abban segíti az oroszokat, amiben csak tudja.

Orosz-ukrán háború

A kárpátaljai magyarokat azért éri Ukrajnában ennyi támadás, mert a magyar zsarnok összejátszik az oroszokkal. Minden diktatúra csak újabb és újabb tragédiákat idéz elő. Az orosz zsarnok miatt eddig nagyjából 200 ezer ember halt meg. A magyar zsarnok miatt pedig az ukrajnai magyarokra néz mindenki Ukrajnában úgy, mint lehetséges árulókra.

Mindenkinek el kell végeznie a kötelességét. A magyaroknak meg kell buktatnia Orbánt, az oroszoknak meg kell buktatnia Putyint. Európába pedig visszatér a béke és a fejlődés.

Európa három zsarnokából kettő - Orbán és Putyin

Európa három zsarnokából kettő – Putyin és Orbán

A csatolt videóról: ekkora birkaként viselkedik az orosz társadalom, alig találtak egyetlen embert, akinek van emlékezete, akinél nem használt a propaganda, az agymosás:

Megosztom...