Tóalmási polgármester-jelöltünk

Nem kisebb jó hírrel szolgálhatunk, mint hogy Lénárd (Matyi) Mátyást indítjuk a Szakmaiság és Demokrácia Pártja színeiben Tóalmás polgármesteri címért.

Ki ő? A gödöllői egyetemen (SZIA/MATE) végzett természetvédelmi mérnökként. Azóta több helyen is dolgozott, de a fő célja mindig ugyanaz maradt: polgármesterré válni Tóalmáson.

Miért szeretjük Matyit? Mert már egyetemista korában is tudta mi a célja, és azóta sem adta fel. Mert fiatalon is tudja, mi a kötelessége az életben. Mert a település érdekében rugalmasan kezeli a problémákat.

Mi a terve? Csapatot toboroz a helység kiváló polgáraiból, közösen pontosítják a programot és együtt kérik a választók bizalmát.

Mi a programja? Javítani a közlekedés helyzetén, fejleszteni: a helyi egészségügyet, falusi konyhát, strandot; fellendíteni a helyi sportéletet, energetikai fejlesztéseket végrehajtani a helyi intézményekben. A település vízmegtartása is lényeges (ivóvíz, öntözővíz), amihez változtatások kellenek (még jó, hogy természetvédelmi mérnök).

Miért csatlakozott hozzánk? Mert tudunk politikai tanácsokkal, információkkal szolgálni számára, de közben nem telepedünk rá. Mert mindig jól jön pár barát.

toalmas-strand

Toalmas_általanos_iskola

 

Friss hír

Matyi bejutott az önkormányzati testületbe, de a polgármesterségről lecsúszott. De semmi baj, segítjük a további kampányait is. Eljön az ő ideje is.

Megosztom...