Szakmaisag es Demokracia Partja

Maga a csalás

Ahelyett, hogy az „ellenzék”-nek nevezett politikai formáció látványosan bedobta a törölközőt a választások után, azzal a hazug szöveggel, hogy „egy egyértelmű többsége van a Fidesznek”, ehelyett kitartó, következetes politizálás szükséges. De nem tőlük, sem Márki-Zaytól, sem a parlamentben ülő hobbipolitikusoktól. Tőlük ez volt a maximum. Ma jött ki egy cikk az Azonnali.hu-n, ami bemutat egy nemzetközi elemzést a világ országainak választási rendszereiről. Magyarországon ugyanannyira csalják el a választásokat, mint Nigériában.

https://azonnali.hu/cikk/20220603_magyarorszagon-olyan-tisztak-a-valasztasok-mint-nigeriaban

Mi már a választás napjának utolsó óráiban figyelmeztettünk, hogy a kormánnyal megalkuvás, a nyilvánvalóan elcsalt eredmény elfogadása semmibe veszi a magyar társadalom tényleges akaratát.

https://szakmaisagpartja.hu/az-ellenzek-megint-elfogadta-a-vegeredmenyt/

Ahhoz, hogy demokrácia legyen, nem elég 4 évente szavazni. Rendszeres választás van Iránban, Oroszországban, Belorussziában, Észak-Koreában, és mégis, egyiket se nevezzük demokráciának.

 

Hogy mi, a Szakmaiság és Demokrácia Pártja mit kínálunk?

Garanciákat kínálunk:

A politikai hatalom minimalizálása:

Program fő része

Államon belüli nyilvánosság maximalizálása:

Állami nyilvánosság maximalizálása

 

Politikusok kiváltságai az első naptól kezdve megszűnnek:

Politikusi kiváltságokkal mi lesz

 

Nelson Mandela: „Bármit is teszünk, adjunk hatalmat a nép kezébe. Mert ha az emberek kezében van az erő, akkor már nem számít, hogy ott vagyunk-e, ők folytatják, amit elkezdtünk.”

Mohandas Gandhi: „Nem csak a tábornokok értik a stratégiát.”

Megosztom...