Márki-Zay Péter bukott szégyenletes beszéde amolyan KDNP stílusban

Az „ellenzék” megint elfogadta a végeredményt

Már a választások napján, éjfél előtt. Még azt se várták meg, hogy a 27,000 ellenzéki szavazási megfigyelő mit mond a választások tisztaságáról. Ez majd csak most, április 4-én fog kiderülni. Nem tudjuk, hogy mit mond a 900 külföldi megfigyelő a választásokról, mert azt összesíteni szintén idő kérdése. De Márki-Zay Péter már be is jelentette, hogy egyértelmű, hogy vége és a Fidesz több szavazatot kapott. Bár azt is tudja jól, hogy a Fidesz már a kampány során igyekezett csalni: lefizetésekkel, fenyegetésekkel, hatalmas kormányzati pénzt öntöttek a kampányba, amit ráadásul egyenlőtlenül osztottak el kormány és ellenzék között, a külföldi levélszavazatokat 100%-ban elcsalták. Erre Mr. Dumb és Dumbler már is elismerte, hogy a Fidesz kapta a szavazatok többségét. – Ez a csávó olyan, mintha ezért fizették volna, hogy elvigye egy pontig az ellenzéket, utána bejelentse, hogy sajna bizony a Fidesz több szavazatot kapott, törődjön bele mindenki, menjen haza mindenki. Zay konkrétan ezt a bárgyú szöveget adta elő. Nem azt, hogy elcsalták a választásokat és most azonnal zavarjuk el a Fideszt, hogy lázadjunk, hogy tegyünk meg mindent itt és most a csalók elzavarására, hanem hogy nézzünk bambán, menjen mindenki haza, aztán bámuljon a semmibe, amíg a Fidesz tovább uralkodik fölöttünk és a Fidesz oligarchái még 1000 milliárd Ft értékben követnek el bűncselekményeket és utána még 1000 és még 1000 milliárdért.

Amikor 2018-ban voltak a választások, akkor is ugyanez volt. Az ellenzékiek már este 11 körül be is jelentették, hogy vége és elismerik a Fidesz uralmát. Ezek bérencek, a kormányzat bérencei.

Azért támogattuk távolról kétfarkút, mert azok tökös gyerekek (ahogy a nevük is mutatja). A kampánytámogatásaik 90%-át területfejlesztésre költötték és csak a maradékot kampányra. A pártjuk, amelyik bekerült önkormányzatba, ott az önkormányzat korrupt ügyeiről oknyomozó újságírókat megszégyenítve tudósítanak.

Márki szövegéből az jutott mindenkinek az eszébe, a sok vallási dumáról, hogy mekkora mák, hogy nem ez az ember került miniszterelnöki székbe, ez tiszta KDNP. Nem ellenzék. Ez maga a Fidesz. Egy ilyen embernek nincs ellenvetése valójában. A hangja, a beszédstílusa is tiszta Orbán Viktor. Márki beszéde után, a támogatói, 20 másodpercen belül elcsendesedtek… – Ez volt a cél. Sem a Jobbik, sem az MSZP nem képes ellenzéki szerepet betölteni, ahogy sem Gyurcsány, sem annak a felesége, gyerekei, nagynénje és egyéb rokonai. Valódi ellenzék ezen a körön kívül keresendő.

A szégyenletes Márki-Zay beszéd:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2178747328958085

 

Senki ne dobja el az erejét

Ha csak 5%-kat több jut az összefogásnak (a választást követő ellenzéki, választási megfigyelői összesítések során) ez azt jelenti, hogy 5%-kal kevesebb támogatta a Fideszt. 5% plusz az összefogásnak és 5% mínusz a Fidesznek, az 10%-os módosulás.10% elmozdulás borítja a fideszes körzeteket és a végeredmény nagyon más lehet. Nem véletlen a gyors elfogadás. Ilyen végeredmény könnyen létrejöhet csalással. Csalni nem csak 1%-ot lehet, eddig se csak annyit csaltak. – Ez az ügy azért is fontos, mert a társadalmunk így is szörnyű önképpel rendelkezik, ha tisztázzuk, hogy ez csalás volt, akkor a magyar lakosság büszkesége nem kerül a bányászbéka feneke alá. Ha tisztázódik, hogy csalás volt, akkor a Rendőrség végre felléphet a Fidesz ellen. A választás estéjén még senki nem dobja el az erejét, senki ne menjen haza sírni! Figyelni kell és keresni a hibát.
Megosztom...