fideszes csalást elfogadó sajtó 3

A kormány illegitim – helyzetelemzés

 

A Fidesz 2011-ben egyoldalúan átírta a választási rendszert, átrajzolták az ellenzéki körzetek határait és ezzel a 45-47% körüli eredményeiket 66% fölé tudták kerekíteni. Emellett persze rengeteg egyéb csalási módszert alkalmaztak: fenyegetés, lefizetés, 100 milliárdokból kormánypropaganda. Erre reagálva az „ellenzék” mindig elfogadta a választási eredményeket és nem jelentették ki, hogy a kormány illegitim. Tehát törvénytelenül birtokolja a hatalmat.

 

 A „független” sajtó is elfogadta/elfogadja a végeredményt

2014-es választások óta a Fidesz folyamatosan illegitim módon van hatalmon, ez most, 2022-ben sem változott. A „független” sajtóorgánumoknak a kormány illegitimitását folyamatosan hangsúlyoznia kellene. A sajtónak 2014 óta minden cikkében, ami a kormányról és a fideszes parlamentről szól, ki kellett volna jelentenie, hogy a kormány törvénytelenül birtokolja a hatalmat, csalással került oda, tehát illegitim. Ehelyett megint mi látható: a „független” sajtó rengeteget cikkezett, hogy a Fidesz így meg úgy csalja el a választásokat, erre most meg arról cikkeznek, hogy az eredményeket el kell fogadni és az ellenzék ennyi és ennyi szavazatot kapott és ez „tény”. Miközben ők maguk magyarázták, hogy csal a kormány. – A sajtónál itt egy ellentmondás figyelhető meg.

A kormány egyértelműen csalt. Tehát illegitim. – Ez a következtetés sem a sajtónak sem az összefogott „ellenzéknek” nem jön át. Ők csak addig jutottak el ebben a „bonyolult” gondolatmenetben, hogy a kormány csalt.

Ez így nem ellenzék, ezért nem képesek valódi ellenzéki szerepet betölteni. Rájuk figyel a „független” média, ilyenkor kell az asztalra csapni és egyértelművé tenni, hogy a Fidesz csalt, tehát illegális a működése. Tehát bármelyik hivatalnok teljesíti az utasításaikat, az bűncselekményt követ el, mert egy illegitim kormányzat utasításait teljesíti. Új választások kellenek, új választási rendszer és nem 4 év múlva, hanem ebben az évben.

 

A „fogadjuk el a végeredményt” féle hírek

Avagy nem is csalt a Fidesz és az eredmények megfelelnek a valóságnak a „független” sajtó szerint

 

fideszes csalást elfogadó sajtó 1

 

fideszes csalást elfogadó sajtó 2

 

fideszes csalást elfogadó sajtó 3

Megosztom...